TEAM KEUKEN

 

Jeffrey (Chef-Kok) & Jelle (Eerste Kok)

En natuurlijk moet de afwas óók gedaan worden. Vergis je niet: zonder goede afwashulpen loopt alles in het honderd!

En zomers wordt er ook werk verricht in onze kiosk op het strand.

Ben of ken jij iemand die ons team wil versterken in de zomermaanden? Laat het ons weten!

TEAM RESTAURANT

 

Mike (Eigenaar & Gastheer)

Natuurlijk versterkt het team zich in de zomermaanden met enthousiaste horecatoppers in de bediening in het restaurant, op het terras en in de kiosk op het strand. 

Ben of ken jij zo'n horecatopper? Laat het ons weten!

TEAM

MIKE​ - TROTSE EIGENAAR

 

Mike viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum met De Woerd. De afgelopen kwart eeuw heeft hij al zijn energie gestoken in De Woerd en aan het begin van dit jubileumjaar heeft het restaurant (én de huisstijl) een ware metamorfose ondergaan.​​Naast zijn liefde voor De Woerd Eten & Drinken staat Mike ook graag op de tennisbaan én (alsof hij al niet hard genoeg loopt) loopt hij ook graag hard. 

Zijn favoriete gerecht: Tapas Platter

JEFFREY  - CHEF KOK

 

Jeffrey zwaait alweer ruim 4 jaar de scepter over de keuken van De Woerd Eten & Drinken. Hij mag graag spelen met ingrediënten en nieuwe recepten bedenken, heeft oog voor detail als het aankomt op de presentatie van de gerechten en hij is een meester met de OFYR BBQ. In zijn vrije tijd fotografeert Jeffrey graag. Hij trekt er dan graag op uit en maakt de meest prachtige natuurfoto's. Hij heeft een stylistisch oog! 

Zijn favoriete gerecht: alles van de Ofyr BBQ

Wij werken met een enthousiast team waar we heel trots op zijn. Of het nu onze gastvrouw is, de barista, de afwashulp, de mensen in de keuken of de mensen in bediening. Er heerst bij ons een fijne werksfeer onderling en we mogen graag na afloop van de werkshift nog even gezellig iets met elkaar drinken. En wat denk je van de mooie zomeravonden? Dan nemen we geregeld nog even een duik in het water van de Rijkerswoerdse Plassen. Lijkt jou dat nou ook leuk en steek je graag en enthousiast je handen uit de mouwen? Vind je het leuk om in een hecht team te werken en het onze gasten naar de zin te maken? Meld je dan bij ons!